Button ignoruje Irvinovy komentáře

Jenson Button se nenechává rozhodit komentáří Eddieho Irvina, který prohlásil, že jej jeho nový kolega Lewis Hamilton roznese na kopytech.

Irvine, jenž vyhrál 4 závody během své závodní kariéry, kterou v roce 2002 pověsil na hřebík, se v médiích nechal slyšet, že Hamilton ve stejném autě Buttona hravě porazí.

Podle něj se loňský mistr světa navíc rozhodl přestoupit proto, že se nechtěl nechat porazit od Rosberga, jejž je podle něj stejně rychlý jako Hamilton, ale nemá takovou reputaci. Porážka od týmového kolegy v McLarenu tudíž nebude tak velkou ostudou, jako kdyby setrval v Brawnu/Mercedesu GP, kde by jej mohl porazit mladý Němec.

Button však zůstává v klidu: "Na to nebudu reagovat, není důvod. Důležité je, že já ve své schopnosti věřím, takže nemám pocit, že bych musel něco někomu dokazovat. Každý má právo na svůj názor. Mám díky tomu mnohem lehčí život, protože jsem uvolněnější - lidé neříkají, že to jsem já, kdo zničí svého týmového kolegu."


"Soustředím se jen na to, abych co nejlépe odváděl svou práci a dostal ze sebe a z týmu to nejlepší. Jsem zde pro sebe a pro McLaren. Komentáře ostatních nic nezmění," dodává úřadující mistr světa.

 


("Lewisi, jak jsi s tímhle rádobydvojitým difuzorem mohl jezdit? Hrome, zavolejte mi Lowa, ať to zas nezmastí!")

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy