Formule 1 vylepší svůj internetový obsah

Honda | foto: Honda Racing F1

Formule 1 zanedbává své fanoušky. Nevyužívá dostatečně sílu a možnosti Internetu a svým fanouškům toho přes nová média příliš nenabízí. V příštím roce by se to však mělo zlepšit.

Vinu dnes přiznal i výkonný šéf stáje Mercedes GP Nick Fry včera na Obchodním fóru motosportu v Monaku. Podle něj však již i šéf Formule 1 Bernie Ecclestone konečně pochopil, že rozšíření své působnosti na Internet může tomuto sportu pouze prospět.

"Podle mě je to trochu staromódní myslet si, že když něco nabídneme lidem přes Internet, budou méně konzumovat někde jinde," říká Fry. "Ve skutečnosti mladí konzumenti a fanoušci dělají obojí - neomezují spotřebu jedné věci, když jim nabídnete více v jiné oblasti. Dělají obojí, možná i ve stejnou dobu."

"Myslím, že obvinění z toho, že jsme poněkud pomalí v přístupu k novým médiím je správný - mohli bychom dělat mnohem více. Ale jak si můžete sami ověřit, FOM nyní pracuje na věcech, jež by mohli přinést více světla již příští rok, kdy se věci již alespoň trochu zlepší, jak doufám. Takže ano, jsme pomalí, ale ještě není nic ztraceno, pracujeme na tom," dodává Fry.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy