Button se konfrontace s Hamiltonem nebojí

Nový pilot McLarenu, Jenson Button, se nebojí přímého porovnání s týmovým kolegou. Naopak pro něj bude velice napínavé postavit se bývalému mistrovi světa.

Formuloví fandové se už teď mají na co těšit: Duel mezi týmovými kolegy z McLarenu - Jensonem Buttonem a Lewisem Hamiltonem. Jackie Stewart si například myslí, že Hamilton udělá vše pro to, aby si udržel svůj výjimečný status v týmu, i když na druhé straně garáže bude úřadující mistr světa.

Ale Button nemá žádný strach nastoupit k přímému srovnání s Hamiltonem. „Ne, v F1 závodíte proti velmi talentovaným jezdcům a já jsem se tam také dostal,“ odpověděl Button na otázku F1 Racingu. Závodit proti takovému kolegovi bere 29letý Brit jako výzvu a velké vzrušení.

„Především budu soupeřit proti bývalému mistrovi světa. Rozhodně to bude obrovská výzva. Všichni jezdci v F1 si myslí, že patří k těm nejlepším. Jenže nikdo nemůže přesně říct, jak moc dobří jste, dokud nesedíte ve stejném autě,“ říká Jenson.

 

Hamilton je v F1 sice jen tři roky, ale celou tu dobu působí ve skvělém týmu se špičkovým vozem, a tak se mu už podařilo posbírat spoustu zkušeností. Ze slov nového šampióna vyplývá, že se na interní souboj se svým předchůdcem velice těší.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy