Felipe Massa se neobává Alonsova příchodu do Ferrari

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Brazilský pilot Felipe Massa se neobává, že by ve stáji F1 Ferrari hrál po příchodu Fernanda Alonsa druhé housle, přestože španělského dvojnásobného mistra světa pokládá za "skvělého jezdce" a "jednoho z nejlepších v současné F1".

Brazilec se na nového stájového kolegu těší a nebojí se ho. "Je to vynikající pilot, patří mezi nejlepší v F1," řekl Massa brazilskému rozhlasu Jovem Pan. "Každý, kdo přijde do Ferrari, musí být výborným jezdcem. Ferrari má vždycky jen ty nejlepší," tvrdí osmadvacetiletý Massa, který hodlá dokázat, že i on patří k absolutní špičce. "Budu dělat to, co jsem vždycky dělal: pokusím se vyhrávat," řekl.

Vicemistr světa z roku 2008 Felipe Massa druhou polovinu uplynulé sezony nezávodil pro zranění, které utrpěl v červenci v kvalifikaci na Velkou cenu Maďarska, kdy ho do hledí přilby trefil úlomek z jiného vozu a způsobil mu frakturu lebky.

Fernando Alonso, šampion z let 2005 a 2006, přichází do Ferrari z týmu Renault. V Maranellu nahradí Fina Kimiho Räikkönena, mistra světa z roku 2007.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy