Force India trápily problémy s pneumatikami i v závodě

Force India | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Se stoickým klidem hodnotí oba piloti své dnešní výkony, přestože skončili daleko za body. Poslední závod jim kvůli technickým problémům vůbec nevyšel, na výkony v sezóně jsou však hrdí.

Vitantonio Liuzzi, 15.
Dnes jsme myslím dostali z vozu maximum, od počátku nás však sužovaly problémy s brzdami, takže jsme ve skutečnosti nemohli bojovat o pozice. Po startu jsem byl za jedním z Williamsů a uprostřed závodu za Toyotami, takže jsme se plácali uprostřed pole. V prvních 15 kolem nás také trápila měkčí směs pneumatik, kvůli čemuž jsme bojovali s velkou přetáčivostí, takže si myslím, že jsme za těchto podmínek dnes dosáhli maxima. Věděli jsme, že to bude těžké dosáhnout na body,  a i když bych nějaké ke konci sezóny rád získal, jsem spokojený alespoň z toho, že jsem prokázal v pěti závodech dobrou formu.

Adrian Sutil, 18.
Zpočátku závodu jsme měli nějaké problémy s pneumatikami a tak jsem musel zastavit dříve, než jsme původně zamýšleli, k jejich výměně. Dvouzastávková strategie byla správná a závod se vyvíjel dobře, i když jsme nezískali žádné body, což bylo cílem. Celkově to byla velmi dobrá sezóna se spoustou výkyvů, od počátku směrem k jejímu konci jsme ale udělali velký pokrok. Myslím, že na to můžeme být velmi hrdí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy