Ferrari si proti McLarenu nevěří

Räikkönen, Kimi | foto: Scuderia Ferrari

FERRARI – REVIEW; Do třetí části kvalifikace se nedostalo ani jedno Ferrari. Raikkonen sice skončil těsně před branami jako jedenáctý, ale Fisichella zajel nejpomalejší čas ze všech startujících. Ferrari interní bitvu s McLarenem o pořadí v Poháru konstruktérů prohrává.

Kimi Raikkonen, 11.
Z auta jsem dnes dostal maximum. Na postup jsme neměli. Už včera nám bylo jasné, že nás čeká těžký víkend, takže nás kvalifikace nijak nepřekvapila. V závodě bychom měli být konkurenceschopnější a jedenácté místo je dobré, budu stát na čisté straně dráhy a mohu si naložit paliva kolik bude vyhovovat zvolené strategii. Překonat McLaren v Poháru konstruktérů bude obtížné, ale pokusíme se zabojovat a snad se k nám obrátí štěstí čelem.

Giancarlo Fisichella, 20.
Věděli jsme, že to bude dnes těžké a asi jsme ani více nečekali. V prvních dvou sektorech jsem byl ok, ale ve třetím mne postihla silná nedotáčivost. Bude to zítra těžké, ale odvedu maximum a v závodě budu určitě rychlejší. Mrzí mne, že nejsem s Ferrari konkurenceschopnější a nedokáži se týmu za jejich důvěru odvděčit několika body. Není snadné se autu přizpůsobit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy