Piloti BAR se těší na první závod

Button, Jenson | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Oba mladí piloti BAR se těší na závodění a pevně věří úspěšnou sezónu 2004.

Jenson Button loni zažil zatím nejlepší rok ve Formuli 1 a vydobyl si respekt co by zkušený a rychlý pilot. Pro letošní rok předpovídá vzrušující sezónu:

"Zdá se, že 2004 pro nás bude velmi vzrušující sezónou. Předsezónní testování probíhá skutečně dobře, dokonce jsme zajeli traťový rekord v Barceloně před dvěma týdny. Nezakrýváme ten fakt, že jsme jeli s malým množstvím paliva. Účelem jízdy bylo změřit možnosti nastaveného vozu. Byli jsme velmi spokojeni s výsledky! Vůz je významným krokem vpřed a já cítím jistotu, že BAR nepřeceňuje své možnosti, když slibuje boj s prvními třemi týmy."

"Myslím, že Taku a já budeme spolupracovat velice dobře a doufejme, že se můžeme těšit na podobné výsledky, jakých jsme dosáhli v Japonsku. Myslím, že tento rok nám konečně přinese pódiové umístění a kdo ví, možná i mé první vítězství."

Optimisticky se na letošní sezónu dívá i japonský pilot Takuma Sato, který se díky BAR po roční pauze (s výjimkou loňského závodu v Suzuce) vrací k závodění:

"Moc se těším na letošní závodění s BAR Honda. Jenson a já budeme silnými partnery, vůz vypadá velice dobře a myslím, že máme mnoho důvodů cítit se pozitivně. Bude to moje druhá úplná sezóna v F1 a moje první šance budovat na tom co jsem se naučil v roce 2002. Na mém loňském místě testovacího jezdce BAR jsem měl jediněčnou příležitost připravit se pro letošní rok. Cítím se moc příjemně a budu schopen sehrát významnou roli v plnění týmových ambicí."

"Foto: Lucky Strike BAR Honda"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy