Alonso si servítky nebere

Red Bull | foto: Renault Sport F1

RENAULT - REVIEW; Loňský rok se neopakuje. Z Fernanda Alonsa a jeho Renaultu nemají na konci sezony soupeři vůbec strach. Dnešní kvalifikace dopadla pro francouzský tým katastrofálně.

Fernando Alonso, 16.
Je pro nás zklamáním, že kvalifikaci jsme skončili už po první části. Samozřejmě bych byl na startovním roštu mnohem výš. Podobný výsledek jsme ale očekávali. Jsme vzadu, jsme pomalí celý víkend, takže jsme nepostoupili zaslouženě. Tým ví, že jsem během těch sedmi let pořád jel na 100%. Víme, že teď máme pravděpodobně nejhorší vůz na startovním roštu. Děláme ale co můžeme, Romain i já. Musíme se s tím smířit. I když tým udělal maximum, aby vůz připravil co nejlépe, prostě jsme nebyli dost rychlí, abychom zajeli lepší časy. Zítra se budu snažit ze všech sil, abych vybojoval nejlepší možný výsledek v mém posledním závodě pro Renault.

Romain Grosjean, 19.

Dnešní kvalifikace byla hodně obtížná. Schází nám výkon, ale pořád jsme doufali, že se nám podaří prokousat alespoň do Q2. Udělali jsme, co jsme mohli, bohužel jsme ze hry o co nejlepší startovní pozice vypadli už na začátku. Zítra bude důležité udělat minimum chyb a dojet na co nejvyšších příčkách.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy