Radost i smutek v garážích Force India

Force India | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Zatímco Adrian Sutil získal další dobrý kvalifikační výsledek pro Force India, jeho kolega byl již méně úspěšný. Liuzzi havaroval krátce po restartu druhé části kvalifikace. Po jeho havárii se navíc ještě více rozpršelo a kvalifikace byla na dlouho zastavena.

Adrian Sutil, 3.
Měli jsme nějaké problémy v pátek a na suché trati to nevypadalo dobře. Proto jsem doufal v déšť a nakonec ho opravdu hodně přišlo.

Ve druhé části kvalifikace se mám v extrémním dešti podařilo zajet dobrý výsledek a v poslední části kvalifikace se mi povedlo na konci opravdu dobré kolo, které stačilo k získání třetí pozice. Jsem velmi šťastný.

Vitantonio Liuzzi, 15. (nehoda)
Nic takového jsem nečekal, byl jsem klidný. Přede mnou jel Kimi, takže jsem viděl, jakou volí stopu, ale museli tam být nějaké kaluže.

Pak jsem ztratil kontrolu nad vozem ve velké louži uprostřed rovinky. Při brzdění jsem se nedotkl všemi koly vozovky. Je to ale součást hry, bohužel.

Problémy dělá mnoho řek na trati a bylo hodně nebezpečné je projíždět. Je to riskantní, ale to bylo v pořádku. V kvalifikaci nemůžete čekat, na lepší podmínky na trati, bylo by to plýtvání časem.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy