Alonsa Massovy výroky nechávají klidným

Alonso, Fernando | foto: Lotus F1 Team

Felipe Massa místo vřelého vítání nového týmového kolegy, Fernanda Alonsa, ve Ferrari, se právě do Španěla pěkně ostře opřel. Brazilec prohlásil, že Alonso určitě musel o plánované nehodě Piqueta vloni v Singapuru vědět. Fernanda tyto výroky ovšem z míry nevyvádějí.

„Pro mě to není až tak důležité. Moc se o to ani nestarám. Neovlivní to  ani náš týmový vztah, myslím si, že budeme skvělým jezdeckým párem. Myslím také, že budeme v příštím roce velmi silnou dvojicí, také náš tým bude silný,“ odpověděl Alonso v Brazílii na otázku, zda-li ho výroky jeho budoucího kolegy nemrzí.

Massa se tento týden objeví v paddocku v Interlagosu, aby se setkal právě se svým novým týmovým kolegou a také odmával vítěze VC Brazílie. Alonso prohlásil, že se rozhodně nehodlá sejít se svým brazilským kolegou, aby spolu celou záležitost probrali: „Možná si popovídáme, ale jsem si jistý, že to nebude ohledně této věci.“

Například v roce 2007 to mezi Alonsem (McLaren) a Massou (Ferrari) zaskřípalo

při VC Evropy na Nürburgringu


 
“Když už si budeme povídat, tak jsou rozhodně zajímavější témata, jako například jeho rekonvalescence, zkušenosti s Ferrari atd. Už je zde tři nebo čtyři roky a já se potřebuji o tomto týmu hodně dozvědět. Potřeboval bych se co možná nejrychleji adaptovat na styl práce Ferrari. Takže když se budu v těchto dnech bavit s Felipem, tak rozhodně pouze o budoucnosti,“ zakončil spekulace o vyhroceném vztahu Alonso.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy