Piloti Toro Rosso dnes jako jediní nedokončili závod

Bourdais, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO ROSSO – REVIEW; Piloti Toro Rosso i v závodě pokračovali v ''crash testech'', které započali ve včerejší kvalifikaci. Alguersuari havaroval a byl převezen k vyšetření. Buemimu selhala na startu spojka a byl nucen později odstoupit.

Jaime Alguersuari, nedokončil(havárie)
Moje nehoda přišla těsně po mé druhé zastávce, kdy jsem měl nasazeny měkké pneumatiky. V zatáčce 15, jsem ztratil zadní část vozu a narazil do zdi, nejsem si přesně jistý proč, neumím to vysvětlit, možná data ukážou, že bylo něco v nepořádku s tlakem zadních pneumatik nebo defekt. Je mi opravdu moc líto co se stalo. Snažil jsem se v každém kole a moje časy byli celkem konzistentní. Doufejme, že budeme mít v Brazílii lepší závod.

Sebastien Buemi, nedokončil(spojka)
Hned v zaváděcím kole jsem měl problémy se spojkou, když jsem se na startu nemohl odlepit z místa. Snažili jsme se problém vyřešit úpravou mapy spojky, ale při skutečném startu znovu nepracovala. Po pár kolech selhala a já musel do boxů. Opravdu škoda, protože se víkend od pátečního deště vyvíjel slibně. V kvalifikaci byl vůz dostatečně rychlí a i přes nehodu jsem se dostal do Q3, takže jsme možná dnes mohli bodovat.  Teď se musíme připravit na Brazílii, kam nejlepší týmy nemusí přinést tolik nových dílů. Takže doufám, že na závěr sezóny budeme mít dva dobré závody.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy