Okruh v Abú Zábí bude dokončen již tento týden

Honda | foto: Honda Racing F1

V následujících dnech bude dokončen okruh, který uzavírá výčet velkých cen v letošním kalendáři Formule 1. Tím okruhem je Marina Bay v Abu Dhabi, který jako jediný bude startovat za světla a končit za umělého osvětlení. Lepší tečka za letošní zajímavou sezonou snad ani být nemohla.

Organizátoři závěrečného podniku letošní sezony v Abú Zábí oficiálně oznámili, že okruh s názvem Marina Bay je v poslední fázi dokončovacích prací. Finální fází je již jen předání okruhu od stavební firmy Aldar do rukou organizátorů ADDM (zkratka pro Abu Dhabi Motorsport Management). Takto to uvedl pro deník Arabian Business ředitel motorsportu v Abu Dhabi Richard Cregan.


Doslova Cregan řekl:

„Okruh bude skutečně dokončen v následujících pár dnech. Přesněji okruh bude hotov jako první a všechny ostatní budovy budou hotovy podle plánu – to znamená v příštích několika týdnech.


„Teď už víme, kdy nám bude okruh předán a pracujeme na detailech okolo okruhu a také si musíme být jisti, že je vše v souladu s bezpečnostními podmínkami, které nám stanovila Mezinárodní automobilová federace (FIA)“.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy