Force India slaví první pole position

Fisichella, Giancarlo | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA – REVIEW; Šťastný Giancarlo Fisichella věnoval své pole positions mechanikům týmu a pomýšlí na vítězství v závodě. Jeho kolega Sutil je z jedenáctého místa zklamaný, ale nepochybuje o možnosti dosáhnout na body.

Giancarlo Fisichella, 1.


Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších okruhů, dařívalo se mi tu dobře a byl jsem si jistý, že letos budu znovu konkurenceschopný. Přesto jsem nečekal, že budu na pole position! Je to úžasný pocit, jako ve snu. Jsem tak šťastný za sebe, za tým, za mechaniky, za inženáry, kteří odvedli fantacstickou práci. Před Valencií udělali obrovský krok vpřed, když zvážíme náš rozpočet a zdroje.Dnes ráno jsme měli malou nehodu, přejel jsem králíka a můj inženýr říkal, že to přinese štěsí, a vážně! To je výsledek. Teď se netěším jen na body, ale čekám víc. Jsme už tak daleko, že to musíme dotáhnout do konce!


Adrian Sutil, 11.


Pro tým to byl neuvěřitelný den. Gratuluji Giancarlovi: je to pro něj úžasný výsledek a tým to hodně nakopne. Pracovali jsme tvrdě, takže si to kluci opravdu zaslouží. Mě se celkem dařilo, ale jsem trochu zklamaný, protože se mi nepovedlo efektivně využít měkké pneumatiky. Tvrdé byly na mém autě mnohem lepší, nevíme proč, ale určitě se na to podíváme. Normálně bychom měli být v poslední části kvalifikace, jako Giancarlo, ale myslím, že z jedenáctého místa jsou body také dosažitelné. Docela se nám daří v delších jízdách, auto jelo dobře – a z tohoto úhlu pohledu mám radost.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy