Toro Rosso zůstává na svých pozicích

Buemi, Sebastien | foto: Red Bull Racing

TORO ROSSO - REVIEW; I když patřila dnešní kvalifikace pilotům z druhé poloviny startovního pole, italská stáj se neposunula vůbec. Příslibem ale zcela zajistě je postupné napředování mladého Španěla Alguersuariho.

Sebastien Buemi, 16.
První jízda na měkkých pneumatikách se mi docela vydařila, ale ve druhém výjezdu jsem uvízl v provozu ve výjezdovém kole. Rychlé kolo jsem i proto trochu zkazil. V brždění do poslední šikany jsem zablokoval zadní kola což mi zruinovalo celý pokus. I když jsme věděli, že bude těžké dostat se do další části, ze svým vystoupením nejsem spokojený. Je složité najít kompromis mezi rychlým třetím sektorem a střední částí, která si vyžaduje víc přítlaku. Musíme se pozorně věnovat pneumatikám, obě směsi tady fungují dobře.

Jaime Alguersuari, 17.

Prokousat se prvním sitem kvalifikace bylo vždy těžké. V prvním a třetím sektoru mi na dlouhých rovinkách chyběla maximální rychlost, myslím ale, že ve druhém sektoru jsem zajel dobrý čas. Nejdůležitějším poznatkem pro mě je ale pravidelný posun: v Maďarsku jsem byl poslední, ve Valencií 19. a dnes jsem na sedmnáctém místě, pořád se zlepšuji. Doufám, že jednou se zastavím až na pole-position! Pořád ale musím zapracovat na tom, abych se v autě cítil sebevědoměji i v rychlých zatáčkách.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy