Bude za USF1 závodit Sebastian Loeb?

USF1 | foto: www.usf1.com

Veleúspěšný mistr světa v rally Sabastien Loeb by rád přestoupil do Formule 1. Nedávno kontkaktoval americkou stáj USF1. Zástupci stáje společný rozhovor potvrdili.

"Někdo zastupující Loeaba nám telefonoval, ale o detailech rozhovoru nebudu hovořit," řekl Peter Windsor pro francouzský L'Equipe.

Poté, co 35letý Loeb v zimě absolvoval úspěšné testy monopostu Red Bullu, se vyrojili spekulace o jeho možném působení v F1 - nedávno se o něm dokonce hovořilo jako o náhradě za Sebastiena Bourdaise v Toro Rosso.

Na jeho adresu Windsor dodal: Je neuvěřitelně talentovaný a určitě by to bylo zajímavé mít ho v F1. My se více soustředíme na americké piloty, ale jeho nabídku bereme vážně."

Loeb potvrdil to, že USF1 kontaktoval: "Chtěl jsem vědět, zda by o mě měl nějaký tým v F1 opravdu zájem. Někdo kontaktoval tento nový tým, ale nevím co přesně se odehrálo. Užívám si WRC a stojím před prodloužením kontraktu s Citroenem. Pokud bych však měl možnost odjet pár závodů v roce 2010 ve F1, kdy by závody spolu nekolidovali v kalendáři, tak proč to nezkusit?"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy