BMW po delším půstu opět boduje

Kubica, Robert | foto: BMW Motorsport

BMW - REVIEW; Německá stáj po delší době konečně vyválčila alespoň bod zásluhou dobrého výkonu Roberta Kubicy, který se v závěru dostal dokonce před Marka Webbera. Heidfeld má jako obvykle plnou zásobu výmluv, na svého kolegu již delší dobu ztrácí.

Robert Kubica, 8.
Musel jsem startovat z velmi špatné pozici uprostřed shluku vozů a v prvních zatáčkách jsme byli všichni těsně vedle sebe. Naneštěstí se mi nepodařilo na startu nikoho předjet, navíc jsem pozici přepustil Nickovi. Během závodu má rychlost byla ale dobrá. I když jsem měl kratší stinty, byl jsem se schopen dostat před Marka Webbera během jeho poslední zastávky, což je velmi dobré.

Nick Heidfeld, 11.

Pro mě je výsledek spíše zklamáním, protože neodráží to, čeho jsme dnes byli schopni dosáhnout. Po dobrém startu jsem byl schopen se držet kluků přede mnou, ale Roberta jsem pustil před sebe kvůli tomu, že měl méně paliva. Pak jsem se musel bránit vůči Adrianu Sutilovi a tak jsem ztratil kontakt s čelní skupinou. To nakonec bylo klíčové, protože Heikki Kovalainen po své zastávce vyjel přede mnou a já jsem nijak nemohl využít toho, že jsem měl v ten moment lehčí vůz.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy