Barichello doufá, že třetím místem to nekončí

Barrichello, Rubens | foto: Honda Racing F1

BRAWN GP – REVIEW; U Brawnu jsou v očekávání. Rubens Barichello věří, že po odtajnění hmotnosti paliva ve vozech zjistí svou výhodu nad McLareny. Jenson Button zase doufá, že bude Vettel odsunut kvůli výměně motoru a Britovi tak bude patřit čtvrtá příčka.

Rubens Barichello, 3.

Budu se snažit vyhrát, to je jediné, co mě zajímá. Uvidíme, co jsme získali, až se za pár hodin zveřejní hmotnost paliva. Na jednu stranu nejsem na dobré straně trati, takže je tam docela špinavá. Uvidíme, co to přinese, ale já doufám v dobrý start, můžu se udržet kluků. Kdybych měl víc paliva, můžu vyhrát, ale chvíli potrvá, než budu moct cokoliv říct.

Od týmu to byla úžasná práce. Kdekoliv byly v továrně otevřené dveře, dalo se tam mnoho zlepšit a někdy v životě musíte nejdřív o krok zpět, než je možné jít dopředu. Je výborné vylepšit věci a znovu mít možnost to komentovat a získat z nastavení to nejlepší. Odvedli jsme dobrou práci, pneumatiky dobře fungovaly. V Maďarsku ne. Auto je teď v dobré formě.

Jenson Button, 5.

Bojoval jsem s autem s malým množstvím paliva, ale když jsme dotankovali, hodně se zlepšilo a bylo mnohem vyváženější. Byl jsem široký ve čtvrté zatáčce a to se mi v páté nevyplatilo, ztratil jsem několik desítek desetin, ale pořád můžu být na čtvrté pozici. Bylo by to lepší, než páté místo, protože bych stál na čisté straně trati. Není to tak špatná pozice. Čtvrtý je Vettel, snad ne na dlouho. McLareny byly hodně rychlé a nebylo možné je chytit, takže výsledek není tak špatný.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy