Domenicali: Massa dělá pokroky

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa se nečekaně rychle zotavuje z hrůzostrašně vypadající nehody během kvalifikace na GP Maďarska, kde ho trefila pružina z monopostu Rubense Barrichella. V současnosti je v Sao Paulu, kam byl převezen několik dní po nehodě z nemocnice v Budapešti.

V prohlášení na oficiálních stránkách Ferrari Stefano Domenicali uvedl, že je Massa ve skvělé formě a zranění se mu neustále zlepšují. „Felipe je ve skvělé formě a jeho rekonvalescence probíhá velmi dobře! Jsem velmi spokojen jeho současným stavem,“ řekl Domenicali.

Zdravotní prohlídky, které proběhli během posledních dvou týdnů, jsou nadále velmi povzbudivé. Nyní je důležitá trpělivost a postupovat krok po kroku, abychom něco neuspěchali.

Jeho místo zaujme testovací pilot Ferrari Luca Badoer, který dnes a zítka vyzkouší F60 při promo akci ve Fioranu. Luca Badoer během své závodní kariéry, která začala roku 1993, nezíslak jediný bod. Drží tak jeden nechvalný rekord, když v žádném z 48 závodů do kterých nastoupil nebodoval. Nejblíže k vytouženému úspěchu měl při GP Evropy 1999, když musel odstoupit 4. místa, pouhých 13 kol před koncem, pro poruchu převodovky.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy