Ztrácí Brawn půdu pod nohama?

BRAWN GP - REVIEW; Na tenhle víkend co nejdříve zapomenout. Zcela jistě si tohle přeje každý v týmu Brawn GP. Po mizerné (a nešťastné) kvalifikaci se alespoň Jensonu Buttonovi podařilo vybojovat dva body. Rubens doplatil na špatný start, po kterém se propadl dozadu.

Jenson Button, 7.
Původně jsme tady plánovali zajet dobrý výsledek, bohužel se to zvrtlo pouze v limitování škod v celkovém hodnocení. Po kvalifikaci jsem byl plně naložen, chtěl jsem dobře odstartovat a zůstat v kontaktu s jezdcemi na špici. Má zadní kola se ale v prvních kolech začali hodně drolit, neměl jsem žádnou šanci vyrovnat se konkurentům. Momentálně nevíme, kde přesně je náš problém, protože v pátek jsme na tvrdých pneumatikách zajížděli slušné časy. Zadní část vozu jsme byli schopni využívat mnohem lépe než naši soupeři. Vůz se prostě nechová jak před několika závody, musíme tvrdě makat, abychom problém odstranili před závodem ve Valencii. Je to zklamání, měli jsme velká očekávání, odvážíme si ale pouze dva body.

Rubens Barrichello, 11.
V závodě jsme mohli vidět záblesky akce, celé odpoledne bylo zkaženo startem, což je skutečně škoda, protože jsme měli rychlost na dojetí na bodovaných místech. Na startu došlo ke kontaktu s jiným vozem právě když jsem vjížděl do druhé zatáčky, to mě stálo několik pozic. Z 18. místa se pak startovním polem prokousává těžce, dařilo se mi ale ukázat náš potenciál, zvlášť v posledním stintu, když jsem byl schopen snižovat svou ztrátu na jezdce přede mnou. Tohle byl náročný víkend, rád bych na něj zapomněl. Teď musíme zabrat a přijít na to, co má vliv na náš výkon.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy