Jezdci Toyoty dnes oba dojeli v TOP 8

Glock, Timo | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Toyotám se dnes dařilo velmi dobře, oba jezdci skončili na bodech. Překvapil hlavně Timo Glock, který do boxů zajížděl později, než soupeři, a touto strategií dokázal získat sedm pozic.

Timo Glock, 6.

Užíval jsem si celý závod, dojet na šestém místě po startu ze třinácté pozice je velmi dobrý výsledek. Musím poděkovat týmu za dobrou práci, kterou odvádí tento víkend, především pak skupině kolem mého auta, ti byli perfektní. Naše strategie dnes byla velmi silná a auto bylo skvělé, takže pro mě to byl dobrý závod. Trochu jsem bojoval na startu, protože jsem měl hodně paliva, ale pak jsem si našel dobrý rytmus a najel hodně času, hlavně ve druhém stintu. Dobře jsem cítil auto a pneumatiky se chovaly dobře, byly velmi konzistentní. Je to lepší výsledek, než jsem pro dnešek očekával, takže jsem šťastný. Je úžasné být znovu na bodech.


Jarno Trulli, 8.

Včera jsem řekl, že se nikdy nevzdávám a myslím, že dnešní výsledek to dokazuje. Získal jsem několik pozic a dojel na bodech. Na začátku závodu bylo auto silné a myslel jsem si, že mám dobré tempo, ale dostal jsem se do provozu, a to všechno trochu ztíží. Později jsem začal trochu ztrácet přilnavost, ale nepřestával jsem bojovat, věděl jsem, že se můžeme dostat na body. Je škoda, že jsme se kvalifikovali mimo první desítku, protože kdo ví, jak by to potom dopadlo, ale je fajn být znovu na bodech a je to dobrý výsledek pro tým. Teď už se těším na Velkou cenu Evropy do Valencie, kde, doufám, budeme ještě silnější.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy