Barrichello se emailem omluvil celému týmu

Barrichello - Brawn | foto: Honda Racing F1

Vztah mezi Rubensem Barrichellem a jeho stájí Brawn GP je pokojný i poté, co se Brazilec veřejně vztekal po Velké ceně Německa před dvěma týdny. V sezóně zbývá 8 závodů a Rubens se naplno soustředí na bitvu o titul.

Po problému s tankovacím zařízením a domnělých strategických chybách na Nürburgringu. Barrichello nyní lituje svých silných slov (psali jsme zde), kdy prohlásil, že mu tým zničil závod. "Co jsem řekl, to jsem řekl. Hovořil jsem s týmem, hovořil jsem s Rossem a z okruhu jsem odcházel klidný. Mluvil jsem s Rossem následující týden. Někdy vystoupíte z auta a ..  měl jsem tam problém. Nejvíce mě štvalo, že jsem prvních 15 kol vedl a nakonec dojel až šestý," popisuje příčinu své frustrace Barrichello.

"Mluvil jsem s Rossem v úterý a řekl, že slyšel slova, která nemá rád a věci, které by neměl slyšet," připouští dále Brazilec. "Máme připravená vylepšení pro tento závod a chce po mně, abych odvedl co nejlepší práci. Poslal jsem osobní email všem členům týmu, v němž jsem jim vysvětlil, že nemám osobní problémy s nikým. Měli jsme problém s tankovacím zařízením a to se může stát každému. Tým zareagoval velmi dobře - oni mě znají a ví, že kdybych měl s někým problém, šel bych přímo k věci.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy