Alonso se předvede v R28 před svými kamarády

Alonso, Fernando | foto: Lotus F1 Team

Tým Renaultu s potěšením oznámil místo své poslední zastávky v rámci svého letošního roadshow programu. Je jím severošpanělské Oviedo, kde Fernando vyrůstal a kde má pořád spoustu přátel. Událost se uskuteční v centru města 5. září 2009, týden před Velkou cenou Itálie.

Ukázková jízda je plánována na dočasné 1,8 km dlouhé trati, kde Fernando představí loňský monopost Renault R28. Na náměstí Plaza de América je dostatek místa pro smyky, koblihy, pálení pneumatik a další legrácky. Trať bude vést také přes ulici Calle del Conde de Toreno - což je jedna z hlavních ulic v Oviedu. Očekává se 100 000 diváků, kteří budou mít parádní podmínky pro sledování svého slavného měšťana v akci.

Fernando Alonso
k akci poznamenává: "Mám obrovskou radost z toho, že Renault F1 Roadshow zavítá do mého rodného města. Těchto akcí jsem se vždy rád účastnil a párkrát jsme se představili i ve Španělsku, ale řídit svůj vůz v Oviedu, ve městě, kde jsem se narodil - to bude velmi zvláštní pocit. Pro mě je to i hezký způsob, jak svým fandům poděkovat za veškerou podporu, kterou mi za ta léta až doposud poskytovali. Doufám, že všichni přijdou a užijí si show."


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy