Timo Glock se hrne do rally

Glock, Timo | foto: Panasonic Toyota Racing

Jezdec týmu Toyota, Timo Glock, si chtěl na vlastní kůži vyzkoušet rally, a tak na Festivalu rychlosti v Goodwoodu usedl do vozu specifikace WRC, konkrétně se jednalo, jak jinak, o Toyotu Corollu WRC. Němec přitom již vloni jezdil v Austrálii v Toyotě Corolle S2000.

O víkendu si na Festivalu rychlosti v Goodwoodu Němec, který v letošní sezoně působí v barvách Toyoty, vyzkoušel na lesní rychlostní zkoušce stařičkou Toyotu Corollu WRC. Glock po svém zážitku připustil, že byl výkonem vozu opravdu překvapen.

Timo se posadil do vozu, který v tovární tým Toyoty využíval v letech 1999 a 2000, poté značka přehodnotila svoje priority a zaměřila se právě na vstup do formule 1. Vůz byl kompletně přestavěn, opraven  a zrekonstruován týmem McGeehan Motorsport. V současné době je nalakován do původních továrních barev.


Timo Glock má rad i rally

Majitel vozu, Derek McGeehan, se v Goodwoodu posadil za volant tohoto speciálu a společně se spolujezdce Timem Glockem několikrát projeli lesní úsek. Oba po skončení celé akce zářili radostí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy