BMW ve druhé desítce, bez náznaku zlepšení

Kubica, Robert | foto: BMW Motorsport

BMW - REVIEW; Pro Bavory nepřineslo kýžené zlepšení ani Silverstone. O rozložení sil tradičně mnoho napoví již kvalifikace, která se týmu kolem Maria Theissena nepovedla. Oba jezdci odjezdili pouze první dvě části a elitní desítka je tak znovu bez modro-bílého vozu.

Robert Kubica, 12.
Tenhle víkend pro nás zatím lehký určitě není. Včera mě postihly technické problémy v obou trénincích, pak i ve dnešním ranním tréninku. Během něj jsem odjel možná deset kol bez jakýchkoliv těžkostí. To vám na získání potřebných dat jednoduše nestačí. Nebylo proto žádným překvapením, když jsem do samotné kvalifikace vyjel s nastavením, které prostě nebylo vyladěné. Dvanácté místo bylo maximem, kterého jsem za těchto okolností mohl dosáhnout.

Nick Heidfeld, 15.
Stát na patnáctém místě na startu je samozřejmě zklamáním. Na druhou stranu ale musím přiznat, že jsme sem do Silverstone s velkým očekáváním nepřijeli. Na voze máme nové přední křídlo, ale ostatní týmy se tady zjevně představují s výraznějším vylepšením. Z mé startovní pozice bude těžké posbírat nějaké body. Pokud samozřejmě nebude pršet, s počasím tady je to ale pořád nejisté. Nicméně nás v dalších závodech čekají další úpravy na voze, budeme pořád tvrdě makat a nevzdávat se.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy