Lola stahuje svou přihlášku do F1

Lola se rozhodla stáhnout svou přihlášku do Formule 1. I když nebyla mezi 3 zvolenými týmy pro vstup do příští sezóny, FIA ji oficiálně požádala aby vydržela a počkala si na volné místo, které by se mohlo brzy uvolnit.

Lola navzdory tomu vydala následující prohlášení: "Tým Lola F1 dal dnes FIA na vědomí své rozhodnutí stáhnout žádost o vstup do šampionátu Formule 1 v roce 2010. Do účasti se investovalo mnoho finančních prostředků a FIA požádala tým Lola F1, aby zůstal připraven pro případný budoucí vstup."

Lola byla z rozhodnutí FIA velmi zklamána, protože se považovali se za dostatečně silné pro vstup do F1, a věřili, že by se v této sérii rozhodně neztratil. A není divu, že tým potřebuje mít jistotu - buď je FIA přijme, nebo ne.  Buď tým bude investovat do rozvoje týmu a personálu, vývoje vozu  a uzavírání kontraktů smluv a bude pokračovat v přípravách, nebo ne. Proto Mosleyho požadavek v duchu "investujte a připravujte se chlapci, nevyjde-li mi to s FOTA, budu vás možná ještě potřebovat" je pro tým neakceptovatelný.

Na závěr svého oficiálního prohlášení uvedl: "Tým Lola F1 poděkoval FIA za to, že se seriózně zabývala jeho žádostí o vstup do šampionátu Formule 1 v roce 2010."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy