Nakajima doplatil na nevydařený pitstop

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - REVIEW; Modrobílí dnes podali dobrý výkon a nebýt chyby při druhé zastávce v boxech Kazukiho Nakajimy, mohli bodovat s oběma vozy. Díky Rosbergovi si z dnešního závodu odváží čtyři body. Důvodem ke spokojenosti krom bodů budiž dobrá rychlost, kterou prokazovali během celého závodu.

Nico Rosberg, 5.
Jsem spokojený s pátým místem a výkonem týmu, protože tohle je dobrý výsledek. Měl jsem výborný start, za což musím poděkovat inženýrům, protože proběhl přesně tak, jak jsem doufal. Na konci prvního kola jsem na tom byl už o čtyři místa lépe. Snažil jsem se pak na to hodně tlačit, abych přejel Trulliho - a myslel jsem si, že by se mi to mohlo povést, protože jsem měl dnes rychlejší vůz. Doufám, že si tuto formu udržíme a získáme body v každém závodě. Momentálně si myslím, že se můžeme být stále mezi nejlepší osmičkou.

Kazuki Nakajima, 12.
Měl jsem dobrý start a velmi dobré první kolo. Všechno šlo dobře až do druhé zastávky. Co se stalo, byla opravdu škoda, protože si myslím, že jsem dnes jel nejlepší závod své kariéry. Mimoto jsme byli dnes konkurenceschopní, takže děkuji týmu za dobré auto a solidní strategii, která mi umožnila na trati porazit Räikkönena a Alonsa. Z chyby v boxech se musíme poučit a doufat v lepší výsledek příště.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy