Haug: Hamilton zde není favorit na vítězství

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Lewis Hamilton byl ve včerejších trénincích evidentně ve formě a opět se objevoval na čele výsledkových listin. Úřadující mistr světa letos na své první vítězství stále čeká, podle sportovního ředitele Mercedesu Norberta Hauga však k favoritům na vítězství v nedělním závodě patřit nebude.

"Nemyslím si, že bychom tady byli favority," sdělil Haug novinářům na včerejší tiskové konferenci. "Byl jsem v Monaku již mnohokrát. Pokud patří vůz od počátku k nejrychlejším, je to vždy dobré znamení. Podobně je tomu sice i na ostatních tratích, ale zde je to o něco důležitější, protože to poukazuje na dostatek sebedůvěry. Lewis ani Heikki není s autem zcela spokojený, ale přesto předvedli dobrý start."

"Na předpovědi je ještě brzy, je to totiž velmi těsné. 12 aut se vlezlo do jedné vteřiny, někteří jezdili na tvrdší směsi, jiní měli více paliva - proto si myslím, že uvidíme jiné pořadí. Určitě bude silné Ferrari, stejně tak Brawn. Red Bull bude také lepší a myslím, že i Renault, možná Toyota... je jich hodně, Williams zde bude také hodně dobrý,"
přemýšlel nahlas Haug.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy