Jen jeden bod pro Williams

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS – REVIEW; Rosberga trápilo nevyzpytatelné chování vozu, Nakajima přišel o šanci na dobré umístění hned po startu, když musel vyměnit přední křídlo.

Nico Rosberg, 8.
Opravdu věřím, že jsme dnes mohli získat páté místo, ale věci se nevyvinuly moc dobře. Prvních deset kol bylo v pořádku, ale potom jsem začal cítit problém v zadní části vozu, který jsem měl celý víkend. Stalo se něco nevysvětlitelného, co ovlivnilo vyvážení a způsobilo velkou přetáčivost. Potom se to kupodivu zase spravilo. To se opakovalo většinu závodu, takže jsem nemohl pořádně zabrat a zpomalilo mě to. Odjíždět s jedním bodem je ale pozitivní a v Monaku bychom měli mít dobrý vůz, myslím, že můžeme dosáhnout dobrého výsledku

Kazuki Nakajima, 13.
Další náročný závod. Po startu jsem neměl místo a zničil jsem přední křídlo při nehodě v prvním kole. Naštěstí vyjel Safety Car, tak jsem neztratil příliš mnoho času, ale můj závod byl zničený. Rychlost v závodě byla docela dobrá a mohl jsem předjet Fisichellu, ale byl to smutný konec víkendu.

Patrick Head, technický ředitel

I když jsme dnes byli na bodech, je frustrující, že jsme ze závodu nevytěžili více, zvlášť když nám Safety Car nadělil výhodnou strategii oproti vozům vpředu. Kazuki byl z boje o body venku brzy kvůli zastávce v boxech pro výměnu předního křídla. Nicova rychlost v prvním stintu byla zpočátku dobrá, ale potom nám chyběla konzistence, to musíme prošetřit. Oba vozy byly spolehlivé.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy