Nevyužitý potenciál u Toro Rosso

Bourdais, Sebastian | foto: Red Bull Racing

TORO ROSSO – REVIEW; Ani nový aerodynamický balíček nepomohl týmu k postupu na vyšší příčky. Buemi mohl být rychlejší nebýt provozu na trati, Bourdais ještě nepřekonal potíže s vozem.

Sébastien Buemi, 15.
Doufali jsme v lepší výsledek. Kromě vyjetí z trati jsem se v druhé části kvalifikace dostal do provozu a myslím, že jsem mohl být o dvě nebo tři desetiny rychlejší a posunout se o pár míst výše. Nyní budeme tvrdě pracovat na přípravě na zítřejší závod, říká se, že by mohlo pršet, to by nám mohlo pomoci. Předjíždění je tu těžké, takže bude náročné dostat se na bodované pozice, ale nikdy nevíte, co přihodí v prvním kole. Zatím jsem se nevzdal naděje na dobrý víkend.

Sebastien Bourdais, 17.
Auto je rozhodně rychlejší, ale časy jsou tak vyrovnané, že sebemenší chyba se neodpouští. Má první jízda byla v pořádku, ale ve druhé jsem cítil nedostatek přilnavosti. Bylo správné zvolit dvě jízdy po dvou měřených kolech. V pomalých zatáčkách jsem měl problémy s přetáčivostí, takže jsem nemohl udržet rychlost a naneštěstí to dnes opět nestačilo.

Giorgio Ascanelli, technický ředitel
Tady ve Španělsku těžíme z balíčku „Melbourne“, který měl Red Bull od prvního závodu. Mohli jsme a měli jsme s oběma vozy postoupit do druhé části kvalifikace. Všichni ostatní udělali krok dopředu, ale myslím, že my jsme ve srovnání s nimi udělali krok větší a mělo nás to posunout výše. K naší smůle jsme to dnes odpoledne nezvládli.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy