Finále kvalifikace bez McLarenu

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

MCLAREN - REVIEW; McLaren je se svým kvalifikačním výkonem nespokojený, ale odstup od nejrychlejších i nadále snižuje. Barcelonský okruh však MP4-24 podle očekávání vedení stáje nevyhovuje daleko více, než jiné tratě.

Lewis Hamilton, 14.
Nebylo to špatné kolo, ale trápila mne v prvním výjezdu kvalifikace po většinu měřeného kola nedotáčivost. Udělali jsme co bylo v našich silách. Nezajel jsem v Q2 fantastické kolo, ale auto nebylo na postup dost rychlé. Máme zde málo přítlaku. Závod ale bude dlouhý, zkusím získat tolik míst, kolik budu moci a vybojovat nějaké body.

Heikki Kovalainen, 18.
Poprvé jsem se letos nedostal do druhé části kvalifikace. Do posledního sektoru rozhodujícího kola byl přede mnou Nick, nemyslím si však, že bych díky němu nějak výrazněji ztratil. Tohle je docela obtížný víkend. Nemám dost přítlaku, proto jsem byl tak pomalý.

Martin Whitmarsh, šéf týmu
Věděli jsme, že bude pro nás tenhle okruh obtížný a dnešek nám dal za pravdu. Nezapomínejme ale, že před osmi týdny jsme na nejlepší ztráceli víc jak 2,5 vteřiny. Lewis dnes v Q1 ztratil jen 0,3 vteřiny a 0,8 ve druhé části. Jsme zklamaní, ale zlepšujeme se. Předchozí závody ukázaly, že máme skvělé piloty a věřím, že i zítra máme šanci bodovat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy