Trulli: Máme dobrou šanci!

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

Jarno Trulli věří, že Toyota může v letošní sezóně velmi úspěšná, zvláště po dobrém vstupu do ní. Japonská stáj po prvních čtyřech závodech na třetím místě v Poháru konstruktérů.

Na druhý Red Bull ztrácejí pouhý bod. Trulli navíc vyhrál kvalifikaci před posledním závodem v Bahrajnu a dává si za cíl konečně vyhrát letos i nějaký závod: "Věřím, že máme velkou šanci a budeme konkurenceschopní celou sezónu, ale musíme samozřejmě usilovně pracovat, pak se ukáže. Auto je teď opravdu rychlé a jsme soustředěni na svou práci, takže jsem si jistý, že budeme i nadále bojovat na špici. Týmy, jež v historii slavily velké úspěchy, ale letos se trápí, jsou vždy schopni se zlepšit, takže musíme i my pokračovat v našem vývoji a stále na to tlačit. Svému týmu věřím."



Toyota byl a minulou neděli v sedmém nebi poté, co ovládla kvalifikaci mezi velbloudy a s oběma vozy startovala z první řady. V závodě se však červenobílé vozy propadly na třetí a sedmou pozici. "Oproti loňské sezóně to je obrovský rozdíl - byli jsme zklamání ze třetího místa," svěřoval se Trulli. "Zisk mého třetího místo loni v Magny-Cours byl velmi zvláštní okamžik, v závodech předtím bylo takřka nemožné dostat se blíže pódia - z toho je vidět, že jsme udělali opravdu velký pokrok tento rok. Během čtyř závodů jsme třikrát stáli na bedně, což je stejný počet, jako v součtu za poslední tři sezóny."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy