V Red Bullu se smíšenými pocity

Vettel, Sebastian | foto: Red Bull Racing

RED BULL - REVIEW; Rychlost Red Bullu dnes Sebastian Vettel znovu potvrdil ziskem třetího místa, Mark Webber ale ukázal, jak se kvalifikace dělat nemá. Hustý provoz v závěru první části kvalifikace ho připravil o postup dál. Do závodu odstartuje z poslední řady.

Sebastian Vettel, 3.

Dobrá kvalifikace, v Q1 jsme mohli vidět, že to bylo hodně těsné. Nestačilo odjet jedno kolo na tvrdých pneumatikách, každý proto nasadil i ty měkké. Celé odpoledne ale proběhlo hladce, neměli jsme žádné problémy. Vůz byl velmi rychlý, ve druhé části nám stačil pouze jeden výjezd a zůstali jsme v čele i přesto, že se kvalita povrchu tratě pořád zlepšovala. Ve finále byly obě Toyoty trochu rychlejší - na zítřek se těším, myslím, že by do boxů mohli jet dřív než my. Závod ale bude dlouhý, uvidíme.

 
Mark Webber, 19.

Provoz! Uvízl jsem v provozu v poslední zatáčce, na rovince jsem teda nebyl dost rychlý a neprobojoval se dál. Normálně s tím nemám problém, tohle ale bylo to nejhorší místo, kde se mi to mohlo stát, zruinovalo to obě má rychlá kola. Při prvním pokusu jsem v poslední zatáčce prostě neměl kam jet, na začátku druhého využil Sutil vzduchového pytle a předjel mě, což byla taky katastrofa. Na startu jsem vzadu - závod se ani nezačal a už jsem bez šancí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy