Giancarlo stále doufající…

Fisichella, Giancarlo | foto: Sauber Motorsport AG

Mluvilo se o něm jako o největším talentu, ale zdá se, že ho nedokázal prodat správnému týmu.

Přesto však 31letý Fisico věří v angažmá u některého z týmů Top3. Přestože je jeho kontrakt se Sauberem dvouletý, Ital má dohodu s Peterem Sauberem. Díky ní by mohl zamířit k Ferrari, McLarenu a nebo třeba místo Juana Pabla Montoyi k Williamsu. Čas totiž nečeká a ani na ty nejrychlejší piloty.

„Samozřejmě, že je mým snem v budoucnu závodit pro jeden ze tří Top týmů - Ferrari, McLaren a Williams. Proto je velmi důležité udělat dobrou práci pro Sauber a získat hodně bodů,“ prohlásil při oficiálním představení C23 Giancarlo Fisichella.

Po dvouletém martýriu u Jordanu přestoupil italský jezdec ke stáje Sauber a netají se tím, že by chtěl na konci sezony využít situaci a přestoupit k lepší stáji. Na konci roku 2004 totiž vyprší smlouvy řadě pilotům, například i Rubensovi Barrichellovi a Ferrari je hlavním Giancarlovým cílem.

„Mluvil jsem o tom s Peterem (odstoupení z kontraktu) a řekl mi, že pokud by se objevila skutečně dobrá nabídka, budeme o tom mluvit a společně se dohodneme. Řekl mi, že pokud budu chtít jít, nebude to problém,“ dodal ještě Giancarlo.

Připomeňme vysoké odstupné, které dostal Sauber od McLarenu za uvolnění Kimiho Raikkonena, Finovi však bylo o deset let méně...


Foto: Sauber Petronas

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy