Jen Ferrari a Force India stále bez bodu

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

FERRARI - REVIEW; Po nulovém zásahu v Austrálii odjíždí bez jediného bodu rudý tým i z Malajsie. Katastrofální víkend umocnily taktické chyby vedení na pitwall a nespolehlivost vozu Kimi Raikkonena, který vzdal pro problémy s KERS.

Felipe Massa, 9.
Tohle byl hodně chaotický závod a v takových případech je vždy snadné udělat rozhodnutí, které se ve zpětném pohledu ukáže chybným. Když jsme měli mokré gumy, vypadalo to na liják, ale přišla jen přeháňka. Když jsme pak přezuli na přechodné, začalo skutečně intenzívně pršet. Je to škoda, jinak jsem mohl být na bodech. Musíme analyzovat naše chyby a příště se jim vyhnout. Určitě ale nepotřebujeme žádnou revoluci, po které vždy fanoušci volají. To by bylo chybou, neboť nikdo z nás nezhloupne ze dne na den. Měnily se podmínky a musíme do toho jít příště s jiným přístupem.

Kimi Raikkonen, 14.
Do první zastávky v boxech jsme byli na dobré pozici, pak jsme ale udělali chybu. Měli jsme pneumatiky do deště, ale neměli jsme déšť. A tehdy jsme závod ztratili. V době zastavení grand prix byly podmínky na dráze opravdu hrozné. Bylo na ní tolik vody, že jsem šel do smyku dokonce i se zařazenou dvojkou. Se začátkem sezony nemůžeme být spokojeni, v Austrálii jsem chyboval já, nyní tým, výsledkem je skutečnost, že jsme bez bodu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy