Button znovu nedostižný

BRAWN - REVIEW; Austrálie zcela jistě nebyla náhoda. Jenson Button z týmu Brawn opět potvrzuje, že je to právě on, kdo má k dispozici nejrychlejší vůz. Rubens Barrichello zajel čtvrtý nejlepší čas, doplácí ale na výměnu převodovky a na startovním roštu klesá o pět míst.

Jenson Button, 1.

Dosáhnutí pole-positon tady v Malajsii pro mě znamená víc, než minulý týden v Melbourne. Není jednoduché získat jedno první místo, když se vám ale podaří ze špice odstartovat dvakrát po sobě, je to fantastické. V mé kariéře se mi to povedlo poprvé. Je to skvělý pocit, dokazuje to, že náš vůz funguje skvěle na různých okruzích. S vyvážením jsme se včera trápili docela hodně. Měl jsem potíže s blokováním zadních kol, přes noc jsme ale udělali několik změn, které se vyplatily. Byl to docela velký obrat vedoucí ke zlepšení, musím celému týmu poděkovat za jejich těžkou práci v tak náročných podmínkách. Doufáme, že zítra pršet nebude, ale na tomto okruhu si nemůžete být jistí ničím. Dnes večer budeme makat, aby jsme byli připraveni na všechny možnosti.

 
Rubens Barrichello, 4. (9. po penalizaci)

Znovu to byla pro celý tým dobrá kvalifikace. Jenson si vedl výborně, měl výkon, aby pole-position získal znovu. V mé garáži se však objevila nedotáčivost a bohužel jsme nenašli to správné řešení. Každopádně víme, že výkon vozu v závodě je silný. Budu se snažit získat co nejvíc bodů, pak bych chtěl začít získavat své vlastní pole-position a vítězství.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy