Ferrari se také nestačí divit

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

FERRARI – REVIEW; Italský tým se podobně jako jiní tradiční favorité ocitl mimo čelní pozice, ale proti McLarenu a Renaultu jde jen o mírný sestup ze slávy, navíc ztráta Massy je na soupeře minimální. Raikkonen vnitrotýmový duel znovu prohrál.

Felipe Massa, 7.
Brawn zajel vynikající kvalifikaci a pokud bude jejich forma pokračovat, získají titul už v polovině sezony. Předpokládal jsem, že budu trochu výš, ale ne o moc. Pole je velmi vyrovnané, na třetí místo mnoho neztrácím, ale na jezdce týmu Brawn zatím nestačíme. Dnes nejsou našimi soupeři McLaren, ale všichni. Máme před sebou moc práce a musíme se soustředit především sami na sebe. Věřím ale, že se mohu zítra trochu posunout dopředu, uvidíme kolik bude mít kdo paliva.

Kimi Raikkonen, 9.
Ranní problémy s hydraulikou mne stály prakticky celý třetí trénink, ale lepší stát v sobotu než v neděli. Auto nebylo úplně ideální, pro závod jsem však s nastavením spokojen. Mohli jsme startovat výš, ale na soupeře na čele nestačíme, je reálné dojet na bodech. Uvidíme co přinese dlouhý zítřejší závod.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy