BMW na začátek průměrně

Kubica, Robert | foto: BMW Motorsport

BMW SAUBER - REVIEW; Tým z Hinwillu slibuje každým rokem malé zlepšení výsledkem kterého by měl být titul mistra světa. Po trápení v pátečních trénincích přišlo dnes zlepšení s dobrým umístěním Roberta Kubicy. Nick Heidfeld však na nejlepší nestačil a do závodu odstartuje z 11.místa

Robert Kubica, 4.

Se čtvrtým místem jsem celkem spokojen. Když vezmu v potaz náš výkon úvodních trénincích, tak tenhle výsledek jsem určitě nečekal. Vůz jsme od pátku zlepšili a já byl schopen dát dohromady několik dobrých kol, to ve druhé části bylo skvělé. Naneštěstí ve druhé jízdě v Q3 vyjel přede mnou jezdící Nico Rosberg mimo trať a při návratu na ní nanesl nečistoty. Mé pneumatiky kvůli tomu při nájezdu do poslední zatáčky neprodukovaly téměř žádný grip. Pravděpodobně bych skončil třetí, ale s výsledkem jsem určitě spokojen.

 

Nick Heidfeld, 11.

Vůz jsme zlepšovali v každém tréninku a v kvalifikaci byl dobrý. Taky mé poslední kolo v Q2 bylo v pořádku až na poslední sektor a hlavně na poslední zatáčku, kde jsem trpěl přetáčením. Jedenácté místo po slibných zimních testech určitě není uspokojující, alespoň mám výhodu v možnosti zvolit si libovolné množství paliva v nádrži. Doufám v dobrý závod a v zisk bodů. Využití KERS může přinést taky malou výhodu na startu, i když rovinka před první zatáčkou není příliš dlouhá.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy