Brawn GP a Virgin, bude oznámeno zítra?

Button, Jenson | foto: www.brawngp.com

Stáj Brawn GP podepsala sponzorskou smlouvu se společností Virgin. Značka, která se zabývá spoustou oborů, je vedena Richardem Bransonem a byla také mezi uchazeči o koupi týmu od Hondy.

Během dnešních testů vozy stále jezdily v bílých barvách, ale oznámení této smlouvy se čeká nejpozději během zítřka. Branson prý údajně dokonce předčasně ukončil rodinou dovolenou. Vše proto, aby se mohl zúčastnit Grand Prix a byl u oznámení spolupráce. Branson tak vůbec poprvé vkročí do světa sportu. Je to také zatím jediný známý partner nové stáje.

„Virgin a Brawn se dohodli na finančních podmínkách,“ říká Bernie pro The Times. „Obě strany jsou spokojeny. Jednání jsem se účastnil. Já i Richards jsme pro to udělali maximum, nakonec souhlasil i Ross. Pro F1 je to velmi dobré a jsem rád.“

Ačkoliv “Virgin“ jako takový nikdy v minulosti nebyl sponzorem F1 nebo nějakého týmu, Branson podepsal sponzorskou smlouvu s Eddiem Jordanem pro sezonu 2002, kde se na jeho vozech objevily loga “Virgin Mobile“. Později ještě společnost sponzorovala Takumu Sata a tým Super Aguri, ovšem pod názvem “Virgin Atlantic Japan“.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy