Ferrari spokojeno se svou rychlostí

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Stefano Domenicalli je spokojen s výkonností jejich monopostu F60 před startem v Melbourne. Připouští však, že musí vylepšit spolehlivost zcela nového auta.

Tým obhajující loňský týmový titul se obecně těšil silné výkonnosti v testech a byli považováni za nejrychlejší, dokud se nezapojil do posledních testů Brawn GP, který v Barceloně všechny ohromil.

Ale i když Ferrari splnili svou rychlostí očekávání většiny, ve třech ze čtyř testovacích dní se potýkali s problémy se spolehlivostí - například s chlazení KERSu či hydraulikou. Domenicali, který byl přítomen na okruhu Circuit de Catalunya, aby dohlídl na závěrečné přípravy týmu před závodem v Melbourne, říká, že musí vyřešit všechny tyto problémy do 29. března, aby na ně opět nedoplatili jako loni, kdy Felipe Massa přišel o jeden bod o titul mezi jezdci.

"Během posledních dní, kdy jsem v Barceloně dohlížel na práci týmu při posledním testování, jsem viděl velmi soustředěnou práci a velkou oddanost týmu. Co se týče výkonnosti, tak jsme s vozem spokojeni. Je ale zřejmé, že nás čeká ještě nějaká práce a že se musíme zaměřit hlavně na spolehlivost. Minulý rok jsme mohli vidět, jak je důležitá - v tomto směru musíme pracovat mnohem usilovněji," řekl Domenicali.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy