Budoucnost Renaultu neohrožena ztrátou ING

Briatore, Flavio | foto: Lotus F1 Team

Renault přijde po vypršení smlouvy o svého hlavního sponzora - ING. Podle sebevědomého šéfa závodního týmu Flavia Braitoreho se však nic neděje, podle něj je budoucnost Renaultu jistá.

Holandská banka ING oznámila již včera konec sponzorování F1, jakmile vyprší na konci letošní sezóny její smlouva. Briatore jejich rozhodnutí zcela chápe a tvrdí, že budoucnost tým je stále dobře zajištěna i přesto, že ztrácejí svého hlavního sponzora.

"Během posledních tří let jsme prožili s ING úspěšný a hodnotný vztah. ING byl nadšený partner, který nás plně podporoval. Byl to pro ně úspěšný příběh - jejich jméno se stalo známé na celém světě díky inovativnímu a proaktivnímu sponzorskému programu s našim týmem a s Formulí 1."

"Již nějakou dobu jsme si však uvědomovali potřebu restrukturalizace našeho sportu kvůli finančním podmínkám ve světě, proto jsme se s FOTA pohnuli správným směrem. Drastické omezování nákladů, jež jsme projednávali, se stalo prvotní prioritou. S přijetím dalších měřítek jsme si jisti, že našemu týmu i Formuli 1 můžeme zaručit solidní budoucnost."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy