Volit budu nejlepší vůz

Se kterým týmem bude spojena budoucnost Jensona Buttona? Williams nebo BAR?

Jezdec sám má v této otázce jasno. Chce titul mistra světa a k tomu potřebuje nejlepší vůz. Že by tedy Williams? Jméno Jensona Buttona je spojováno s týmem z Grove již pro rok 2005, kdy odejde k McLarenu Juan Pablo Montoya. Navíc Brit již v týmu působil při svém debutu v roce 2000.

„Chci být v nejlepším voze, v tom, který mi umožní získat titul mistra světa a BAR postupuje správným směrem,“ odpověděl ale 23letý Brit na otázku, kde je jeho budoucnost ve světě Grand Prix pro BBC. Tedy přece jen BAR Honda?

Jenson uvěřil tvrzením svého blízkého okolí beze zbytku pochybností? Především šéf stáje BAR Honda David Richards chválí Jensona na každém kroku a neustále hovoří o soudržnosti stáje. Tato strategie se prozatím plně osvědčila v případě týmu Ferrari.

„Chci být v týmu, který si kolem sebe vytvořím já sám,“ dodal Jenson Button, jenž je jistě posílen svým letošním úspěchem a porážkou týmového kolegy Villeneuva.

Brit z Frome netrpělivě očekává začátek roku 2004. Věří, že BAR výrazně pokročí vpřed. „Bude výborné vidět pole trochu více pohromadě. My budeme silnější. Renault tam bude, také Toyota a Jaguar budou silnými týmy,“ předpovídá Jenson Button.


Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy