Berger pozměnil svůj postoj

Šéf BMW motorsport Gerhard Berger pozměnil svůj názor na budoucí účast automobilky BMW ve Formuli 1 a je nyní přesvědčen o tom, že prodloužení partnerství s Williamsem je tou nejlepší cestou kupředu.

Bývalý týmový kolega Ayrtona Senny v několika nedávných rozhovorech vyjádřil podporu myšlence stavby vlastního monopostu mnichovského výrobce. BMW v těchto dnech velmi pečlivě zvažuje svoji budoucnost v královské okruhové disciplíně a i Berger vyčkával s podpisem prodloužení kontraktu na rozhodnutí nejvyššího managementu.

„Myšlenka stavby našeho vlastního vozu a týmu byla velkou výzvou, ale nemusí být nutně tím nejlepším řešením pro BMW. Myslím si nyní, že Williams je velmi dobrým partnerem a pokračování spolupráce s tímto týmem je tou nejlepší cestou kupředu,“ vysvětlil své stanovisko Berger.

Zdá se, že má Gerhard Berger ve svých komentářích poněkud větší rozptyl než jsme u něj bývali zvyklí, ale tyto změny mohou být odvislé třeba i od aktuální situace uvnitř správní rady BMW a jeho osobních plánů do budoucna…

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy