Jos The Boss přeje Minardi to nejlepší

Expilot italské stáje poděkoval za spolupráci a popřál týmu z Faenzy do roku 2004 hodně úspěchů.

Poté, co šéf týmu Paul Stoddart potvrdil po Brunim jako druhého jezdce Maďara Zsolta Baumgartnera, je jisté, že Jos Verstappen již další sezonu v týmu z Faenzy startovat nebude.

Verstappen spolu s Michelem Perridonem, zástupcem společnosti Trust, hledali jiné řešení již v průběhu sezony letošní. Minardi jim nedalo dostatečnou záruku technického vývoje, aby nebylo startovné vyhozenými penězi a druhý rok v případě jezdce promrhaným časem.

Snažili se získat místo ve stáji Jaguar, ale hlavní sponzor Trust nedokázal přesvědčit vedení týmu o kvalitách Verstappena více, než Red Bull o výjimečnosti Christiana Kliena, jenž se nakonec stal týmovým kolegou Marka Webbera.

„Rád bych týmu poděkoval za spolupráci v letošním roce a chtěl bych mu popřát hodně štěstí v sezoně 2004,“ vzkázal Verstappen do Faenzy, sídla stáje Minardi. Zdůraznil, že vzájemná spolupráce byla velmi dobrá a věří, že se opět budou v příštím roce setkávat v padocku Formule 1.

Verstappen spolu s klíčovými sponzory Trust a Muermans vyjednávají s Eddie Jordanem. Týmem, který nemá potvrzené závodní jezdce pro rok 2004 a skýtá pro Holanďana jistou šanci, je v tuto chvíli již jen Jordan Ford.

„Bohužel jsme ztratili místo v Jaguaru, ale stále jsme v jednání s Jordanem. Sezonu 2003 vidíme pozitivně, proto pokračujeme v podpoře Jose Verstappena,“ řekl Michel Perridon.


Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy