Kimi přestup neplánuje

V minulých dnech se objevily spekulace o případném přestupu Raikkonena k Ferrari.

Zvláště poté, kdy technický ředitel týmu z Maranella Ross Brawn prohlásil, že by rád uvítal v rudých vozech rychlého a ledově klidného Fina.

Manažer finské hvězdy Dave Robertson však podobné úvahy vyvrací a tvrdí, že 24letý Kimi Raikkonen je v McLarenu velmi spokojený a Juan Pablo Montoya coby týmový kolega jeho svěřenci vrásky nedělá.

„To ho nevzrušuje. Kimi věří ve vlastní schopnosti a nedělal by si starosti, ať by s týmem podepsal kterýkoliv pilot,“ prohlásil Robertson pro The Mirror.

McLaren vykoupil Raikkonena za velké odstupné od týmu Sauber po skončení roku 2001 a Kimi ve druhé sezoně v týmu z Wokingu bojoval o titul šampiona do posledního závodu.

Robertson připomíná, že tak vysoké odstupné by tým neplatil, pokud by neměl s jezdcem dlouhodobé záměry. Tvrdí také, že je jeho svěřenec ve stáji Rona Dennise velmi spokojený a není důvodu v této chvíli měnit.

„Tým se vždy choval vůči svým lidem velmi loajálně. O Kimiho přestupu se vedly různé spekulace, ale co se týká budoucnosti, nic z toho se nezakládá na pravdě,“ dodal Robertson.


Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy