Trust a Jordan?

Šéf týmu Jordan Ford zavítal do sídla společnosti Trust, sponzora Jose Verstappena.

Podpisem Christiana Kliena s Jaguarem se uzavřely dveře pro holandského pilota do stáje vlastněné koncernem Ford. Volná místa jsou tak již pouze 3, a to v soukromých týmech Jordan a Minardi.

Dnes ráno přistála v Holandsku helikoptéra s Eddie Jordanem na palubě. Dopoledne navštívil sídlo holandské technologické společnosti Trust, která zaplatila v letošní sezoně Verstappenovi závodní sedačku v týmu Minardi. Ta již potvrdila, že hodlá investovat do F1 znovu a stáji Jordan by peníze jistě přišly vhod. Dnešní setkání potvrdilo, že jednání mezi Verstappenem a Jordanem probíhají.

„Pan Jordan je zde, ale nemohu vám o setkání bohužel říci nic bližšího, neboť jednání stále trvá,“ odpověděl tiskový mluvčí Trust na dotaz serveru F1Racing.net po důvodech setkání.

Tisková mluvčí stáje Jordan nedokázala říci také nic bližšího o schůzce, ale potvrdila, že obě místa v závodních monopostech pro příští sezonu jsou stále volná.

Jedním z kandidátů je Nick Heidfeld, který již s týmem v minulém týdnu testoval. Připadá tak do úvahy sestava Heidfeld a Verstappen. Ale v jednáních s Eddie Jordanem by měl být i Justin Wilson...


Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy