Kubica opravdu zklamán, ztratil třetí místo

Heidfeld, Nick | foto: BMW Motorsport

BMW - REVIEW; BMW ztratilo všechno, na co se v sezóně připravovalo. Nejprve zkusilo bojovat o titul šampióna, ale nedokázalo udržet tempo. A teď, v úplném závěru, ztratil polský jezdec i třetí místo v poháru jezdců. Sice ho spolu s Raikkonenem drží, ale pohár dostane Fin, jenž vyhrál častěji.

Nick Heidfeld, 10.
Mým největším problémem byl start. Protočily se mi kola a já chvíli zůstal na místě. Poté se mi podařilo párkrát předjet soupeře a získat nějaké pozice. V závěru bylo vyvážení vozu hodně špatné, obzvlášť za Jarnem Trullim jsem ztrácel přítlak. S Markem Webberem jsem se snažil bojovat, ale zničil jsem si pneumatiky. Když se devět kol před cílem spustil déšť, zajel jsem pro přechodné pneumatiky. Nebylo co ztratit. Byl jsem desátý, bohužel jsem na stejné pozici zůstal. Celkově jsme nezažili moc dobrý závod. Nevadí, sezóna byla skvělá.

Robert Kubica, 11.
Ztráta třetího místa v poháru jezdců v posledních závodech je hodně špatná. Během víkendu jsme udělali spoustu chyb a to je výsledek. Startovali jsme na suchých, měli jsme milné informace o podmínkách na dráze. Poté jsem se zasekl na dlouhou dobu za Adrianem Sutilem. Získal jsem v závěru pár pozic, ale už bylo pozdě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy