Toro Rosso chce zítra překvapit

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO ROSSO - REVIEW; Toro Rosso dnes postoupilo s oběma vozy do závěrečné částí. Sebastian Vettel prokazuje svůj talent, byl o chloupek lepší než jeho stájový kolega Sebastien Bourdais a skončil sedmý hned za Alonsem.

Sebastian Vettel, 7.
Je fajn, že jsme se dostali s oběma vozy do poslední části v poslední kvalifikaci letošní sezóny. Dnes to byla docela zábava. Ve druhé části kvalifikace jsem zajel velmi dobré kolo. Pak začala třetí část a měl jsem v ní dobrou první jízdu. Nevím, kde jsem ztratil čas při mé druhé jízdě, ztratil jsem cítění pro pneumatiky.


Sebastien Bourdais, 9.
Sezónu chci přirozeně zakončit co nejlépe. Je to super dostat se do poslední části, podařilo se mi to pošesté v této sezóně. V posledních závodech se věci zlepšují a dnešní výkon to jen podtrhuje. Mé kolo bylo zřejmě mým nejlepším kolem, které jsem zajel v posledních částí kvalifikace letos, takže jsem velmi šťastný.

Má první výjezd v první části byl katastrofální, ve druhém jsem zase chytl obrubník, takže jsem měl obavy, jak to dopadne. V prostřední části se mi podařilo zajet dostatečně dobré kolo na to, abych postoupil mezi nejlepších deset. Je velmi pravděpodobné, že zítra bude pršet a myslím, že máme dostatečně flexibilní strategii na to, abychom se s tím vyrovnali.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy