Giorgio Pantano do Minardi?

Internetový server grandprix.com přinesl zprávu, dle které Pantano vyjednává s týmem Minardi.

Poměrně překvapivou informací je fakt, že měl Ital jednat vážně o kontraktu na post druhého závodního jezdce se stájí Jaguar Racing. Jednání však byla ukončena podpisem Jaguaru s Rakušanem Christianem Klienem.

Ital věří ve svůj průnik do Formule 1 díky zkušenostem z F3000 a slušnému finančnímu obnosu, který by mohl převést na účet některé ze stájí F1.

Ale o monopostu Minardi coby odrazovém můstku k některému silnějšímu týmu ve stylu Alonsa, Webbera a Wilsona sní mnoho adeptů. Nejblíže podpisu s týmem z Faenzy je pravděpodobně Gimmi Bruni, který však dosud nemá pohromadě dostatek financí.

Zapomínat nesmíme ani na Jose Verstappena. Minardi by nemělo zůstat bez jediného zkušeného jezdce a Holanďanovi se možnosti k přestupu do jiného týmu výrazně zredukovaly. V úvahu přichází již pouze Jordan, ale s týmem Eddieho Jordana má již předběžnou smlouvu Nick Heidfeld a sponzor Benson & Hedges požaduje britského jezdce, a to je naděje pro Ralpha Firmana.

Návrat Justina Wilsona k Minardi by byl sice podle Paula Stoddarta, vlastníka a šéfa stáje, vítaný, ale jedná se jen o málo pravděpodobnou možnost.

Otázkou tedy je, kolik má Giorgio Pantano na svém účtu finančních prostředků...


Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy