V Toyote se zmíšenými pocitmi

Glock, Timo | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Nenápadnou, ale svižnou jízdou se dnes předvedl Timo Glock. Ne celkem vydařená kvalifikace výraznější škody nezpůsobila, Němec si s pomocí dobře zvolené strategie dojel pro dva body a dal tak trochu zapomenout na nezdar Jarna Trulliho, pro kterého závod skončil už ve druhém kole.

Timo Glock, 7.
Můj výsledek byl tím nejlepším, jaký dnes bylo možné získat, takže můžeme být spokojeni. Na začátku jsem měl trochu potíže se zahřáním pneumatik, ale pak se to zlepšilo a auto mělo velmi dobrý výkon. Na konci prvního stintu jsem měl prázdnou nádrž, ale nevytěžil jsem z toho téměř nic, protože jsem ztratil cenný čas za Nickem Heidfeldem, který právě vyjel z boxů. Možná jsem kvůli tomu později nepředběhl Roberta Kubicu, na konci jsme ale byli znovu rychlí. Strategie dnes fungovala skvěle, chci se klukům poděkovat.

Jarno Trulli, DNF
V první zatáčce jsem jel bok po boku se Sebastianem Vettelem. Nemohl jsem ho ale předjet, protože byl na vnitřní straně. Pak ale náhle do mě zezadu narazil Sebastien Bourdais a poškodil mi zadní část vozu. Je to frustrující, přesně tohle udělal i ve Spa, kde mi taky pokazil závod v první zatáčce. Nemohl jsem pokračovat, což je škoda, protože jsem měli docela velkou šanci na zisk bodů. Čeká nás ještě jeden závod a budeme se snažit, aby jsme sezonu skončili na úrovni.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy