Toyota se trápí, Trulli přesto v TOP 10

Glock, Timo | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Zdá se, že s blížícím se koncem sezony ztrácí Toyota půdu pod nohama. Nepříliš výrazného Tima Glocka opět překonal tradičně rychlý Jarno Trulli, který se dokázal protlačit až do finále kvalifikace.

Jarno Trulli, 9.
Dnešní kvalifikace byla těžká. Po pátečních a dnešních ranních trénincích jsme čekali trochu víc. Dnes odpoledne se však podmínky na trati změnily. Pneumatiky prokluzovaly a přilnavost nebyla na dobré úrovni, což bylo trochu divné. Náš výkon byl v kvalifikaci docela dobrý, ale předpověď počasí je pořád nejasná. Doufáme, že zítra bude na trati panovat teplé počasí, protože jinak máme potíže s pneumatikami. Budeme se snažit a věřím, že získáme co nejvíc bodů.

Timo Glock, 13.
Tohle je pro mě zatím těžký víkend a dnešní kvalifikace byla náročná. Od pátku se snažím najít správné vyvážení, což se mi dosud nepodařilo. První dvě jízdy byly v pořádku, v porovnaní se včerejškem je to krok dopředu. Bohužel jsem z měkkých pneumatik nedostal nic. Provoz nebyl problém, vůz se však choval každým kolem jinak, bylo těžké se v něm cítit dobře. Máme problém s celkovým nastavením, ale budeme se snažit co nejdřív získat ztracenou půdu pod nohama.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy